Add-on packages

Looking to upgrade your scaffolding?

  1. Easy and fast installation
  2. Low weight and few components
  3. Solid workmanship and long service life
  4. Norwegian-produced
  5. SINTEF certified

Norwegian-
produced

Fast delivery

Shipping the next working day

High quality

SINTEF certified scaffolding

Safe payment

with Nets, Klarna or invoice

Get more out of your scaffolding with an add-on package

Upgrade from Homeowner’s Package 1 to 2 or from Homeowner’s Package 2 to 3

Do you already have a Jamax Homeowner’s package, but want to expand it to get more out of the scaffolding? Maybe you just can’t reach the top of the ridge? Or would you rather have a few extra meters length-wise? Then you can invest in a Jamax add-on package.

An add-on package gives you exactly the parts you need to upgrade from either a Homeowner’s Package 1 to a Homeowner’s Package 2 or from a Homeowner’s Package 2 to a Homeowner’s Package 3. Please note that the add-on packages are not self-contained scaffolding packages with enough components to be set up alone.

 

If you want a customized add-on package, we will be happy to help you with that. Please contact us for more information.

 

Don’t already have scaffolding? See our selection of Homeowner’s and Builder’s Packages.

 

Add-on package: from Huspakke 1 to Huspakke 2

Get more out of your scaffolding!
Upgrade from Homeowner's poackage 1
to Homeowner's package 2

Add-on package: From Huspakke 2 to Huspakke 3

Get more out of your scaffolding!
Upgrade from Homeowner's poackage 2
to Homeowner's package 3

Os Marina

Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

Os Marina,
5210 Os

Hordvikhavn Båtlag

Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente. Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg …

Hordvikhavn Båtlag,
5108 Hordvik

RB Bygg AS

Jeg har både stillashenger, som jeg bruker til småjobber som tilbygg, og en Simply inclined lift. Liften har jeg brukt til takomlegging i en svær bygård, ombygging av leiligheter der jeg har fraktet søppel og materiale inn og ut fra vinduer, og jeg har også leid den ut. Det fine er at jeg kan kjøre opp langs fasaden med liften, kommer helt inntil veggen og opp på taket (inntil 22 m). Den er kjempefin, lett å sett opp og bruke. Angrer ikke på at jeg kjøpte den!

Rbbygg AS,
0668 Oslo

Total Byggservice AS, 8150 Ørnes

Vi er kjempefornøyde med Simply Inclined lift som vi bruker mye til å frakte utstyr og materiale – primært på taktekkingsjobber. Det har vært en veldig bra opplevelse å handle med Alutec. De svarer fort på mailer, er hyggelige å prate med og gir god service.

Total Byggservice AS,
8150 Ørnes

Tveiten & Riis Murmesterfirma, 3229 Sandefjord

Vi er fornøyde med våre fem superlifter som er i bruk så å si kontinuerlig. De er enkle å flytte, montere og demontere og alle delene er lette å løfte på med håndmakt hvis man er 2-3 personer. Vi bruker heisene mest til å frakte teglstein når vi jobber på fasader. Det har fungert veldig bra å handle med Alutec, de kommer med bra tilbud og følger godt opp!

Tveiten & Riis Murmesterfirma AS,
3229 Sandefjord

Ole H Liavik, huseier, 3531 Krokkleiva

Jeg har hatt glede med å ta i bruk Huspakke 1 i dag og ble fasinert av teknologien som var tatt i bruk og gitt et sikkert og lettbetjent verktøy for boligvedlikehold. Opplevelsen ble bedre, og det var lett å komme i gang. Pakken kom samtidig med godværet, godt emballert og instruksmaterialet gjorde hele opplevelsen mer innholdsrik enn forventet. Det var moro å komme i gang med arbeidet, også å vite at hjelpen ikke er langt unna, når behovet melder seg.

Ole H Liavik,
huseier, 3531 Krokkleiva

Siste fra Alutec

Se alle artikler

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.