Trailer packages

Convenient and safe storage and transportation of scaffolding

Norwegian-
produced

Fast delivery

Shipping the next working day

High quality

SINTEF certified scaffolding

Safe payment

with Nets, Klarna or invoice

Convenient storage and transportation of the scaffolding!

A scaffolding trailer is perfect for storing and transporting a Jamax scaffolding package. All parts have their place, and two equipment boxes are integrated onto the trailer for convenient storage of smaller parts such as adjustable base jacks and wall anchors and clamps. You have a good overview of all parts at all times, and it is easy to load and unload the trailer.

Weight and payload

  1. Total weight 1400 kg
  2. Curb weight 320 kg
  3. Payload 1080 kg
  4. With brake and heavy duty jockey wheel
  5. You get the trailer delivered with the builder package in the size you need

 

Who can pull a trailer package?

No more than driver licence class B is needed to pull this scaffolding trailer, but you must have a car that is in the right weight class compared to the trailer. Check if you can pull a scaffolding trailer with your car on the Norwegian Public Roads Administration’s trailer calculator.

How much scaffolding is there room for?

The scaffolding trailer can accommodate our builder’s package of 132 m2. It’s good to be able to make the most out of the space on a scaffolding trailer, so that’s why you get our three builder’s packages packed on scaffolding trailers, with straps, anti-theft locks and registration – ready to use!

If you already have scaffolding, you can buy the scaffolding trailer separately.

Trailer package delivery

The trailer packages can be delivered to most places, but it can be good to know that there must be a truck at the delivery point for unloading the trailer. If this is not possible, we can deliver the trailer to your nearest Bring freight terminal, so that you pick it up yourself there.

82,5

Trailer package 1

Length 15 m x height 5,5 m

Complete with adjustable base jacks, wall anchors and skirting boards.
The trailer is packed, strapped and registered.

99

Trailer package 2

Length 18 m x height 5,5 m

Complete with adjustable base jacks, wall anchors and skirting boards.
The trailer is packed, strapped and registered.

132

Trailer package 3

Length 24 m x height 5,5 m

Complete with adjustable base jacks, wall anchors and skirting boards.
The trailer is packed, strapped and registered.

Os Marina

Os Marina er en fornøyd bruker av Alutec sine tjenester. De har levert kvalitetsprodukter til oss, og de har vist at de er til å stole på. At de er en lokal leverandør er også et stort pluss.

Os Marina,
5210 Os

Hordvikhavn Båtlag

Da vi i Hordvikhavn Båtlag skulle bytte ut havneanlegget vårt som har tjenestegjort i opp mot 40 år, var Alutec en selvsagt leverandør å forespørre om jobben. Anlegget vi hadde kom derfra og lokal tilhørighet har vært en stor fordel i alle disse årene. Reservedeler har aldri vært et problem og noe slitasje må man forvente. Når de også var veldig konkurransedyktig på pris ble valget enkelt for oss. Utlegging og kommunikasjon under prosessen med jobben har vært veldig god og arbeidet ble gjort til avtalt tid selv med utfordringene i denne korona-tiden. Vi har fått et fantastisk nytt anlegg …

Hordvikhavn Båtlag,
5108 Hordvik

RB Bygg AS

Jeg har både stillashenger, som jeg bruker til småjobber som tilbygg, og en Simply inclined lift. Liften har jeg brukt til takomlegging i en svær bygård, ombygging av leiligheter der jeg har fraktet søppel og materiale inn og ut fra vinduer, og jeg har også leid den ut. Det fine er at jeg kan kjøre opp langs fasaden med liften, kommer helt inntil veggen og opp på taket (inntil 22 m). Den er kjempefin, lett å sett opp og bruke. Angrer ikke på at jeg kjøpte den!

Rbbygg AS,
0668 Oslo

Total Byggservice AS, 8150 Ørnes

Vi er kjempefornøyde med Simply Inclined lift som vi bruker mye til å frakte utstyr og materiale – primært på taktekkingsjobber. Det har vært en veldig bra opplevelse å handle med Alutec. De svarer fort på mailer, er hyggelige å prate med og gir god service.

Total Byggservice AS,
8150 Ørnes

Tveiten & Riis Murmesterfirma, 3229 Sandefjord

Vi er fornøyde med våre fem superlifter som er i bruk så å si kontinuerlig. De er enkle å flytte, montere og demontere og alle delene er lette å løfte på med håndmakt hvis man er 2-3 personer. Vi bruker heisene mest til å frakte teglstein når vi jobber på fasader. Det har fungert veldig bra å handle med Alutec, de kommer med bra tilbud og følger godt opp!

Tveiten & Riis Murmesterfirma AS,
3229 Sandefjord

Ole H Liavik, huseier, 3531 Krokkleiva

Jeg har hatt glede med å ta i bruk Huspakke 1 i dag og ble fasinert av teknologien som var tatt i bruk og gitt et sikkert og lettbetjent verktøy for boligvedlikehold. Opplevelsen ble bedre, og det var lett å komme i gang. Pakken kom samtidig med godværet, godt emballert og instruksmaterialet gjorde hele opplevelsen mer innholdsrik enn forventet. Det var moro å komme i gang med arbeidet, også å vite at hjelpen ikke er langt unna, når behovet melder seg.

Ole H Liavik,
huseier, 3531 Krokkleiva

Siste fra Alutec

Se alle artikler

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.